1/29/16

GOODbye.


Pentru unii ca el, numele ei nu va insemna nimic peste ani, nu va mai fi recunoscut. Peste ani, vei rade la fel ca acum. Iubirea vietii tale? Da, cea de luna asta. Trebuia sa vii cu un bilet de termen al garantiei atasat cu o funda de minciuna ta. Asa ar fi aflat si ea ce reprezinta de fapt iubirea pentru tine, ca greutatea cu care aparent te confrunti este constituita de oscilatia nu intre doua sau trei femei, ci infinit mai multe. Da, ai dreptate, asa trebuie sa arate portretul celor virili si potenti ca tine.
Cucerirea este singura lor arma, sufletul il au amanetat sau se zbantuie cu nesat deja in iadul bine-meritat si creat cu buna stiinta.

Constiinta? Zambeste. Deja vorbim de notiuni abstracte sau chiar suprarealiste. Promisiunea? Rade si ea acum. El nici nu mai stie ceea ce invoca intr-o luna martie in tara cu cel mai estic punct al Europei continentale. Asa le-ai spus multora, citate cu "toate mintile", ai impartit in zari pe care nici nu le mai numeri de ani buni, melodii de amar de dor nebun.

Si acum, tu chiar ai puterea sa te miri ca de fapt, nimeni nu te iubeste cu adevarat? De ce? Esti doar o paiata care si-a expus trupul si mediocritatea in piata publica, iar acum, pret de un ceas, isi urla presupusa singurate, cu speranta ca vor mai pica la ceas de seara inca unele victime. Sotie? Copiii? Habar nu vei avea vreodata sa ii iubesti sau sa ii respecti, iar intr-o tara ideala ai fi lasat fara ei. Stii si tu, nu i-ai mai vedea pe veci, pentru ca ai fi fost pedepsit ca i-ai obligat sa te accepte asa si sa creasca la umbra unui mitoman psihopat. Le intrunesti pe toate in lumina unei singure autoritati careia te subordonezi, afemeiat si prieten cu alcoolul de contrabanda faurit dupa masura judecatii tale.

Parca te si vedea cum lasi capul in jos la ordin si strigi "Sa traiti!" la cererea nu doar a sefului. Fara personalitate, complet debil sufleteste, condus de altii, in ciuda unei adieri de lider si de maestru care crede ca ii vor reusi toate jocurile. Iata portretul unui parazit care va simti placere in dorinta sa nespusa de a va infesta sufletul zile si nopti la rand daca ii permiteti sa se insinueze discret, iar apoi din ce in ce mai agresiv in viata voastra. Va stii sa isi construiasca iesirea exact ca un bufon mult mai urat mirositor decat cel din inalta societate, modelul sau in viata sa. Pacat insa ca nu a invatat ca un parfum, la fel de contrafacut ca si el, nu dureaza si nu tine pe pielea singurei femei care, desi stie cum sa il iubeasca si doreste sa il scape din circul sau de varietati doar pentru a-i arata o alternativa, nu va rezista la nesfarsit sa fie umilita.

Aveti grija doar sa nu va dea la schimb sufletul pe o placa de baza. El o va folosi in loc de creier, caci, din pacate, i-a fost extirpat cel natural sau poate nici nu a fost nascut cu unul, de aici si vointa proprie inexistenta. Se pare ca aceasta reprezinta noua moda printre detinatorii ilegal de viata. Sau detinutii. Tot pe acolo.