10/20/12

Recomandare: Pixels TKOVCTRL


Seara trecută, a avut loc o avanpremieră în studioul de emisie Radio Guerrilla. Formaţia Pixels a fost invitată să susţină un mini recital acustic, înainte de evenimentul de lansare din această seară a celui de-al doilea album.
Formula de reprezentaţie live îi are pe lângă cei trei membri Cătălin Rulea, Andreas Aron şi Tudor D Popescu şi pe Irina Creangă ( voce) şi Liviu Iancu ( synths).

Aceştia au cântat în studio piesele: “Closer no more”, “December”, “Stop” şi deja cunoscuta “Something droll”.

Am aflat câteva detalii legate de lansarea din această seară. Vor fi interpretate toate piesele de pe albumul “TKOVCTRL”, alături de câteva melodii reochestrate de pe albumul precedent: "Cold", “Outro”, “Something droll”.
Invitaţii trupei în deschidere vor fi ELOIZE şi HAN DRABUR, însă nu este exclus să vedeţi şi o altă trupă românească pe scenă.

Albumul de faţă a fost mixat şi masterizat în întregime de membrii trupei, fiind produs de clubul Control.

Se preconizează un viitor turneu de promovare a acestui material şi filmarea a doua videoclipuri, unul dintre viitoarele single-uri fiind “December”.

Pe Cătălin Rulea îl veţi putea vedea în următoarele concerte susţinute de trupa sa Toulouse Lautrec în ţară. Aceasta mi-a dezvăluit că au în pregătire o nouă piesă în engleză, dar că se gândesc să mai compună una şi în limba romană. Noul album Toulouse Lautrec va apărea în primăvara anului viitor şi va fi din nou marca SpaceRay Music. ( Adam Whittaker )

Pe Andreas Aron îl puteţi descoperi, dacă nu ştiaţi până acum, la viitoarele reprezentaţii susţinute de trupa Cuantune, aceasta fiind un contrabasist excelent, care are în derulare şi numeroase proiecte de muzică clasică.

Nu rataţi concertul din această seară, deoarece veţi avea parte de numeroase surprize şi veţi experimenta o nouă gamă de sunete, ritmuri şi distorsionări din cele mai diverse.
Pixels este una din puţinele trupe cu adevărat inventive, care nu se foloseşte de şabloane sau de reţete deja cunoscute. ( pe Cătălin îl veţi vedea cu o clapă de jucărie care emite sunete interesante, veţi asista la un trio de voci senzaţionale şi la un toboşar în alertă permanentă ).

Reprezentaţia acustică de seara trecută rămâne unică, deoarece trupa vrea să ofere doar concerte electrice, psihedelice, care să ridice pulsul spectatorilor şi să le ofere o nouă perspectivă asupra genului eletro-alternative. 

 https://www.facebook.com/ThePixels