7/20/12

Moonlight Breakfast - Un vis luminos

Aseara, frumosii din trupa Moonlight Breakfast au lansat primul lor material de studio - "Shout" intr-un concert de amploare.
Mi-au confirmat asteptari si le-au depasit intr-o maniera numai de ei stiuta. Ieri mi-am dat seama, din nou, ca magia pe care ei o emana trebuie sa fie ridicata cumva la rang de virtute, iar strainii trebuie sa le iubeasca aceasta creatie. De fapt, nici nu ai avea cum sa nu o iubesti. Timbrul special al solistei, sclipirile de geniu ale lui Bazooka,  momentul in sine live este o bijuterie. M-am incarcat cu multa energie pozitiva si am inteles inca o data ca muzica frumoasa este cel mai potrivit tratament pentru suflet.
Candoarea pe care Cristina o emana pe scena, aceea naturalete pe care multe soliste au pierdut-o, copilaria si modestia ei te pot face ca si ascultator sa ajungi in alta lume, una mai frumoasa si mai curata decat cea in care traim.

Seara trecuta, nu stiu cum a trecut o ora si ceva. Am pasit in lumea creioanata de aceasta trupa, de la primele acorduri ale piesei "Hello", m-am lasat surprinsa de actul artistic ce a inclus piese precum: "Pay for it", "Don't wake me up", "Play", "Carry me", "Silent disco", "No more" ( piesa care se afla momentan pe locul 5 in Top Show si poate fi votata in continuare) Proiectiile semnate Les Ateliers Nomad au intregit visul frumos...
Mi-am adus aminte ca desi traim "Hard times", asa cum se intituleaza una din piesele lor, nu trebuie sa ne pierdem sensibilitatea, caldura, modestia, zambetul de pe buze, lumina din priviri si speranta.

In luna decembrie, i-am vazut la Guerrilive si am fost absolut vrajita. Cateva saptamani apoi, au revenit cu ocazia editiei speciale de Craciun si intr-o aroma de prajituri de casa si bomboane fondante realizate de Cristina, le-am declarat admiratia mea si le-am dorit sa ajunga cat mai cunoscuti si pe marile scene ale lumii.

Azi, dupa lansarea de aseara 19 iulie, afirm cu tarie ca aceasta trupa nu prea are mare lucru in comun cu Romania, ci are toate drumurile deschise catre o cariera de succes internationala, putand sta alaturi oricand alaturi de nume precum Parov Stelar, Waldeck si la o urmatoare ocazie, Jay Kay ar putea sa faca o piesa impreuna cu ei si chiar sa cante in deschiderea lor.
Nu sunt vorbe mari, potential exista si singurul meu mic regret ar fi ca poate nu i-as mai vedea live in Romania foarte des...

Succes copii, sa ajungeti mari pentru ca sunteti magnifici, transmiteti mai mult decat as putea eu acum sa scriu, asadar merita cat mai multi oameni sa se bucure de muzica voastra unica, in acel stil retroelectro imposibil de uitat si addictive ...