5/20/12

Special day - 17 May

Evenimentul "Overtones" a fost un succes. Afirm asta cu tarie, siguranta si fara falsa modestie.
In urma cu 3 saptamani, a inceput tot. Pe parcursul orelor care treceau, intelegeam si invatam ce inseamna organizarea unui concert. Nu a fost greu, ci placut, nu a fost obositor, pentru ca a fost mult suflet in fiecare aspect, iar sufletul nu poate obosi.
Antarctica este un band important si tare drag mie, deci da.. sunt mandra ca il pot reprezenta. Sunt fericita ca pot fi utila si convinge pe oricine cu argumente intemeiate de calitatea acestei trupe. 


In seara de 1 mai, am primit un apel mult asteptat. Wings Club este de acord cu prezenta trupei pe scena. Restul e istorie...alegerea trupelor din deschidere, formularea comunicatului de presa, minunatul afis creat de solista, ajutorul din ultima saptamana oferit de Radio Guerrilla privitor la un spot ce anunta evenimentul si un concurs in cadrul LogOut.

Totul s-a desfasurat pe fast forward, trecerea de la agonie la extaz fiind rapida si...reversibila. 
Scriu acest articol acum, pentru ca este necesar sa imi spun opinia vis-à-vis de tot ce s-a intamplat si nu s-a vazut.
A fost primul concert pe care l-am organizat si mi-am dorit sa fie un eveniment de referinta la care lumea sa se raporteze apoi. Nu stiu cat am reusit, dar afirm ca tot ce a tinut de mine ca acest fapt sa se intample, am realizat.

Nu vreau sa judec si sa acuz neprofesionalismul unora, mandria si orgoliile care au fost puse pe tapet cand nu era cazul, aerele de vedeta ce au fost afisate cu prost gust de cativa... O sa ma raportez strict la ce am simtit eu.
A existat tensiune si drama, un puls grabit al inimii, un arsenal intreg de emotii, pentru ca, recunosc, sunt un om care pune la suflet si nu se poate detasa foarte usor.
Stiu si pot sa ma impun, iar lucrul acesta s-a intamplat si se va intampla de fiecare data cand nu voi fi ascultata. 
Sunt fericita ca am strans oameni de valoare la acest eveniment, carora le multumesc inca o data. Trupele The Pixels si Plastik Charm au dovedit ca sunt si Oameni Mari, pe langa faptul ca, in opinia mea, sunt artisti de valoare, care vor avea multe de spus in domeniul muzical.

Multumesc tuturor celor care si-au facut timp sa vina pe 17 mai, in ciuda evenimentelor meteo sau sportive din respectiva zi si s-au bucurat de muzica aleasa de formatii pentru concert.

Ii multumesc lui Mihai Dinu ca a ajuns si ne-a dat incredere ca totul va fi bine si ca orice persoana sau situatie negativa trebuie tratata cu zambet / indiferenta. Ii promitem ca la fiecare concert Antarctica va fi intotdeauna primul nume invitat de pe lista. :) De asemenea, apreciez prezenta lui Paul Ballo - Hot Casandra si a solistului Aeon Blank - Emil Luca, faptul ca au onorat invitatia s-a dovedit o mare bucurie.
Mihai Dobre, desi nu a mai mixat din cauza orei tarzii, a venit si ne-a adus zambetul pe buze, ceea ce conteaza, de fapt, cel mai mult.
Imi exprim recunostinta fata de site-urile care au preluat stirea legata de acest concert, care, spre bucuria mea, au fost multe la numar.Concertul Antarctica a fost un moment de gratie, o oaza de liniste intr-un noian de incertitudini, un pariu pe care l-am castigat. The best is yet to come...evenimente noi, "Nonexistent" in promovare, un clip nou si multa energie creatoare.
Asa cum am mai spus, Antarctica este un nume care va insemna ceva in muzica internationala, am primit confirmarea ca daca visam frumos, se va si intampla...mai devreme sau mai tarziu.

Foto: Victor Băluţă