4/3/12

Hot Casandra @ Radio Guerrilla


Seara trecuta, auzul meu a fost incantat sa asculte live proiectul unui talentat artist, pe numele sau Paul Ballo.
Dupa ce am citit biografia sa, mi-am dat seama ca tanarul este o investitie si un pariu de viitor. Hot Casandra este o idee sigura pe timpuri nesigure.
Nu ai cum sa nu fii remarcat atunci cand realizezi ceva de calitate. Initial, am crezut ca este un band strain, mai tarziu am aflat despre Paul si toata istoria sa muzicala sub semnul muzicii clasice, Al Jarreau sau George Benson. Creatia lui poate fi inteleasa doar cu sufletul...In prezent, tanarul Paul activeaza si in trupa rock  Go To Berlin.

Momentul interpretat alaturi de mama sa, solista de opereta Bianca Ionescu Ballo, a fost magic, asa cum sunt creionate piesele de pe EP-ul "Early Nightmares".
Se observa atentia sporita la detalii, maniera de expresie folosita fiind chiar substanta din care visele sunt alcatuite. (seamana putin cu Antarctica, cu mentiunea ca aceste creatii semnate HC sunt mai antrenante )
Piesele in tonuri calde ofera o liniste si o vibratie aparte, reusind cu succes sa activeze memoria vizuala si imaginatia...cel putin asa a fost in cazul meu, cand la "Tira Mi Su" eram cu gandul departe...
Desi usor previzibil, sound-ul electro-undergound si vocea solistului fac ca numele Hot Casandra sa fie cu adevarat un produs bun de export, asa cum bine amintea directorul muzical Mihai Dinu:

http://www.1969.ro/am-fost-acolo/hot-casandra-sau-cu-mama-la-concert/

Paul va oferi reprezentatii prin tara in urmatoarea perioada (Iasi, Onesti, Cluj, Craiova), iar eu voi astepta sa revina aici pentru a-l vedea live si poate, cu putin noroc, sa ii iau un interviu.

Till then...