3/19/12

"Blue Jeans" by Lana

Asteptarea a lua sfarsit...

Superba Lana Del Rey a făcut public nou său videoclip la al treilea extras de pe albumul “Born To Die”, piesă care va fi lansată în mod oficial pe 8 aprilie.

Melodia este o creaţie a producătorului de hip-hop Emile Haynie, cel care şi-a pus amprenta pe single-uri Eminem, Lil Wayne şi pe cel mai recent pe albumul de studio al interpretei Lana.

“Blue Jeans” este o piesă în stilul indie-pop cu elemente de sadcore, uşor de identificat prin tempouri lente şi versuri deprimante. Clipul acestei piese pare o continuare a celui care dă numele albumului, despre care v-am vorbit deja, cel care în doar trei luni a reuşit să strângă aproximativ 32 de milioane de vizualizări.

Videoclipul de faţă poarta din nou semnătura lui Woodkid / Yoann Lemoine, iar Bradley Soileau joacă rolul iubitului cântăreţei. Producţia este una alb-negru, dramatică, filmată uşor difuz, cu un joc al umbrelor bine accentuat şi un suspans ce se intensifică pe parcurs.

Presa din America denumeşte deja creaţia drept un "Wicked Game" al lui Chris Isaak, însă personal nu vad atat de multe asemănări.

Ea este geniala, clipul este o sumbru, dar in acelasi timp superb...mai ales, ca ti se intipareste pe retina mult timp de la vizionare...

"But when you walked out that door, a piece of me died
I told you I wanted more-but that not what I had in mind
I just want it like before
We were dancin' all night
Then they took you away- stole you out of my life
You just need to remember..."