2/15/12

Ştefan Bănică Live


În această seară, s-a redeschis seria concertelor live marca Europa FM cu un spectacol semnat Ştefan Bănică & Co.

Artistul a ţinut să combine în playlist câteva dintre hiturile sale, dar şi câteva piese mai puţin cunoscute de publicul larg, astfel că nu au lipsit: “ Încă o zi”, “Superlove”, “Cântec pentru Violeta”( single-ul în curs de promovare), un mash-up între “Bubulina” şi “Rodica”, “Toată lumea dansează” sau “Cine eşti, chip de lună”.

Momentul culminant a fost interpretarea manifestului sonor “Protest”, piesa în care Ştefan Bănică ia atitudine vis-à-vis de mediocritate şi în faţa realităţii deformate în care trăim.

Publicul a fost delectat cu un concert remarcabil, având orchestraţia aerisită, în care rifurile de chitară ale lui Nicu Patoi au fost de neegalat, iar artistul a ţinut să declare public :

” În teatru te ascunzi în spatele unui personaj, la concerte eşti tu, cu bune şi rele, iar eu încerc să le dau oamenilor tot ce am eu mai bun. Dacă o piesă ajunge la sufletul lor, e mult mai important pentru mine decât să fie difuzată.”

Pe 8 şi 9 martie, Ştefan Bănică va susţine două concerte în totalitate unplugged la Circ & Variete Globus. Peste două săptămâni, ne vom întâlni cu trupa Taxi în Garajul Europa FM.