2/29/12

Antarctica Live800 de vizualizari in doua zile. Asta inseamna un singur lucru: oamenii vor sa asculte muzica de calitate, vor sa vada artisti adevarati care au de transmis un mesaj si ofera un produs care le va ramane in constiinta pentru totdeauna.

Antarctica nu este o ploaie de vara, ceva efemer, comercial sau de alta natura. Este o alternativa de bun simt, o muzica pe care nu o poti intelege decat cu sufletul...

Eu cred in trupa aceasta si mi-as dori sa fie cat mai multi oameni deschisi catre alte orizonturi muzicale, care sa simta ca acest band are o melodicitate aparte ce nu se regaseste la alte trupe din Romania.
Ar trebui sa fim mai constienti de valorile ce au ales sa ramana in tara si sa cante pentru publicul de aici. As vrea ca ascultatorii sa fie receptivi la faptul ca vorbim de avangarda si de o muzica eliberata de acele automatisme sau sabloane plictisitoare.

"Explorers" a reusit sa devina in scurt timp un album de referinta, conceptual, in care este reliefata exact definitia artei sunetelor.

Daca mai era vreo urma de indoiala, mesajul muzicii este autorul acesteia, iar forta de expresie si rafinamentul ii vor caracterizeaza mereu pe cei din trupa Antarctica.

"It makes no sense to turn the distance between us two into a point
‘Cause it would be against our nature and our beings would explo
de." -
din piesa < Unlove >

Intreg momentul sustinut la GuerriLIVE poate fi ascultat aici: http://www.radioguerrilla.ro/emisiuni/guerrilive-radio-session_48.html

Photo: Roxana Afric