1/6/12

Comeback


Band-ul englez Sugababes, format la finalul anilor `90 din Keisha Buchanan, Siobhán Donaghy şi Mutya Buena, a cunoscut perioade de glorie şi decădere, iar acum, din informaţiile sosite pe agenţiile de presă, cele trei interprete au decis să imprime noi piese împreună.

Fetele vor înregistra un nou material sub egida casei de producţie Xenomania, cea care a asigurat albume şi pentru Girls Aloud, Kylie Minogue sau Pet Shop Boys. Se pare însă că fetele nu se vor putea relansa sub numele de Sugababes, această titulatură însemnând în prezent trupa formată din Heidi Range, Amelle Berrabah şi Jade Ewen ( cu toate că Mutya a câştigat unele drepturi ce îi permit să folosească numele formaţiei în continuare ).

Mutya Buena este cea care şi-a convins fostele colege să intre din nou în studio, deşi Keisha are în acest moment o carieră solo ce include apariţii alături de Jay Sean.

Buchanan a dezvăluit faptul că lucrează alături de componente cu rapperul Professor Green, replicând pe Twitter: "Hanging out in the studio with Professor Green and two lovely ladies with bags of talent."

Rămâne de văzut ce surprize ne vor aştepta din partea fetelor, însă până atunci vă lăsăm să urmăriţi single-ul de debut al acestora, care a intrat pe poziţii înalte în clasamentele muzicale de la aceea dată :