2/8/11

In my secret life

Era demult, era in copilarie...era un alt vis. Doream sa fiu prim-balerina… Imi imaginam cum doua maini puternice ma tineau de talie ca sa pot zbura linistita. Ma vedeam pe scenele lumii, culegand cele mai importante laude: aplauzele. Vedeam privirile pline de uimire, iar eu iubeam fiecare zi de munca ce ma ajuta sa obtin perfomantele mult visate. In fata oglinzii, imi intindeam bratele de parca aveam aripi. Ma invarteam prin casa intr-o lume a mea, perfecta, pana ce lumea exterioara, meschina isi pierdea toate sensurile.

Una din rochiile mele de balerina, de scena, a ramas agatata pe umeras, s-a ingalbenit si intr-o zi vantul, problemele si temerile mele au spulberat-o. A fost ziua cand m-am intrebat ce mai caut aici, de ce si pentru cine. Intrebari ce au ramas fara raspuns...

Acum traiesc, zambesc, imi imaginez ca sunt din nou pe scena. Inchid ochii. Simt pe obraz aerul incalzit de reflectoare, mirosul scenei, caldut deasemenea, prafuit. Acele doua maini puternice ma tin bine de talie ca sa imi pot continua zborul.

Acum stiu ca pot zbura si ma avant in dansul acesta fara frica, fara temeri, invingandu-mi demonii din trecut. Ma rasucesc, ma inalt atat de tare incat ating cerul cu crestetul, vin inapoi lin, in piruete de care nu mai credeam ca sunt in stare.

Cel mai simplu ar fi fost sa am un frate, el m-ar fi putut tine de mijloc, iar eu as fi fost balerina ideala, din visul meu dintai...