8/31/10

Hurts.


Numele lor de scena este Hurts, formatia fiind compusa din doi tineri din Manchester:
Theo Hutchcraft si Adam Anderson. Recunosc ca la prima vedere, nu mi-au spus mare lucru..doar un band de baieti din UK. Dar...lucrurile se schimba cand asculti melodiile lor si le intelegi stilul.
Au aparut de nicaieri pe data de 23 Mai 2010, desigur ca nimeni nu a sesizat aceasta aparitie pe posturile muzicale romanesti...poate ca nu era cazul inca...

Primul single s-a intitulat "Better than love". Nu suna rau, insa nu este o compozitie foarte originala...personal, imi aduce aminte de Scissor Sisters si de liderul Jake Shears, formatia fiind una dintre preferatele mele din toate timpurile. Sa nu uitam ca sunt apreciati de Bono de la U2 si au deschis multe concerte Depeche Mode..deci, cam buni.

Revenind la Hurts, pe 23 august au dat "lovitura" cu "Wonderful life". Piesa prinde si va atrage in continuare, pentru ca este sincera si armonioasa.
Au scris pentru Kylie Minogue melodia " Devotion" si chiar au facut un cover de pe o melodie a acesteia.

Recomand si piesa " Mother nature"..putin grava, dar destul de buna cat sa te faca sa o iubesti.
De fapt..cred ca asa va fi cu formatia aceasta..ori o vei iubi, ori o vei detesta... Important este sa simti si sa intelegi mesajul...restul nu mai conteaza.

O frumoasa abordare se poate citi aici ... :)